workshops

Op zoek naar een leuke, inspirerende, speelse, vernieuwende, sprankelende, verbindende, verdiepende workshop? Met een heldere blik en frisse geluiden?
Samen met Anne-Karien van der Vossen geef ik al jaren workshops/trainingen voor het bedrijfsleven en onderwijzers.

Voor bedrijven hebben we een breed scala aan producten:
Of het gaat om teambuilding, een leuke oppepper tijdens vergaderingen of conferenties of een sociale competentietraining, wij zetten onze ervaring en enthousiasme graag in voor uw bedrijf. Onze producten voor bedrijven zijn altijd maatwerk.

Bij deze trainingen maken we gebruik van verschillende effectieve werkvormen, zoals onder andere: rollenspel, mindfullness, zang, drama, muziek, rots en water, spel en dans

Maar ook in en voor het onderwijs werken wij al jaren met veel enthousiasme en vanuit ons hart met leerlingen en teams. Op een heldere en frisse manier helpen wij leerlingen en onderwijzend personeel graag naar hun kracht! Met onze producten stimuleren we op een speelse manier hun creativiteit, sociale vaardigheden, concentratie, zelfvertrouwen, fantasie, ruimte en respect voor zichzelf en anderen. Hierbij waarborgen wij een veilige omgeving met ruimte voor zowel de individuele leerling als de groep om deze vaardigheden te verkennen.

Bekijk een impressie van onze producten voor het onderwijs:

We geven onder andere: Rots en Water TrainingMasseren in de klasYoga in de klasTalententraining “Jij ben een ster”Training “Lekker jezelf door…”Zangworkshop “Zing je rot”Percussieworkshop, Boomwhacker-workshopMusicalbegeleidingDansexpressieDramaworkshop en Spelworkshop.